Workshops om je relatie te verbeteren | RelatieZaak
arrow_drop_up arrow_drop_down
Breng je relatie naar een hoger niveau met de Workshops van RelatieZaak

Ontdek ook hoe je meer uit je relatie haalt

Volg een RelatieZaak Workshop!

Relatiecounsellor Anita Uittenbogaart

Relatieproblemen vormen mijn vertrekpunt

Mijn naam is Anita en ik heb een enorme passie om mensen met relatieproblemen te helpen weer gelukkig te zijn. Door ons drukke bestaan vergeten we vaak wat echt belangrijk is in het leven. Voordat je het in de gaten hebt bewandelt ieder zijn eigen weg. Plotseling vraag je jezelf af of je nog wel gelukkig bent met elkaar. Ik ben er om wegen bij elkaar te brengen, inzicht te creëren en handvatten te geven om weer gelukkig te zijn. Het is mijn doel om je relatie te laten groeien en ontwikkelen zodat er samen meer kwaliteit van leven ontstaat.

Wil jij ook dat geluksgevoel weer in je relatie ervaren?

Wil jij weer geluk in je relatie ervaren en herken je een van onderstaande punten?


  • Je weet niet (meer) hoe je een gelukkige relatie kunt creëren.
  • Je relatie is fijn en dat wil je waarborgen of zelfs verbeteren.
  • Je relatie is passief geworden en je wilt een actieve relatie.
  • Je verlangt naar verbinding en intimiteit.
  • Je weet niet of en hoe je verder wilt in je relatie.
  • Je vraagt je af of er binnen je relatie sprake is van een goede balans.
  • Je voelt je soms eenzaam en onbegrepen.

RelatiePlus, een eye opener

"We hebben samen de Workshop RelatiePlus Premium gevolgd. Het heeft onze ogen geopend. Anita was objectief en zette de puntjes op de i. Tips en opdrachten creëerden een behaaglijk gevoel, al was het in het begin echt niet makkelijk. We hebben nu meer inzicht en weten waar we staan; als individu maar ook in onze relatie. Het was het dubbel en dwars waard."

Workshop RelatiePlus is een eye opener

Anoniem

Wat een leuke workshop!

"Op mijn verjaardag kreeg ik de workshop Vrouw in Relatie cadeau. We volgden de workshop bij mij thuis en hebben een super leuke én leerzame avond gehad. Anita haalde veel goede voorbeelden aan. Een aanrader als je eens echt met je vriendinnen wilt praten over je relatie. Eén ding is zeker, vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. :-)"

Workshop Vrouw in Relatie leuk en leerzaam

Jeanine Roelofs

Leerzaam

"Samen met twee andere stellen hebben we de Workshop Relatie in de Lift gevolgd. Het is leerzaam om te zien hoe ook andere stellen met problemen omgaan. Anita voelde frictie feilloos aan en stuurde ons elke keer weer opnieuw bij, met leuke en effectieve oefeningen. De dag vloog voorbij. We vinden allebei dat we nieuw inzicht hebben waarmee we verder kunnen."

Workshop Relatie in de Lift leuk en effectief

Fam. Van Berkel

RelatieZaak Workshops

Inzicht, overzicht, verbanden en patronen van je relatie

Nieuw inzicht

Patronen doorpreken

Bewust zijn van ieders persoonlijke invloeden

Waardevolle relatietips

Bewustwording

Relatietools voor intieme communicatie, openheid, verbinding, aantrekkingskracht en plezier

Concrete oefeningen

Krachtige tools voor succes

Je relatie verbeteren en versterken

Doelgericht

Gelijkwaardige relatie

Een gezonde en duurzame relatie

Duurzaam

Vertrouwen in de toekomst

Ervaar het geluk van je liefdesleven

Minimaal investeren

Voor een mooi resultaat

Workshop voor vrouwen die hun relatie willen verbeteren

Workshop Vrouw in Relatie

Deze workshop is samengesteld voor vrouwen die de kwaliteit van hun relatie willen verbeteren. Je wordt in de gelegenheid gesteld met andere vrouwen van gedachten te wisselen; praten is voor vrouwen vaak al een deel van de oplossing. De relatietherapeut of counsellor, geeft je meer inzicht in wie je bent, welke capaciteiten je in huis hebt, wat je doet en vooral wat je wilt. Je wordt actief, krijgt vertrouwen in jezelf en gaat aan de slag om je relatie te verbeteren.

Workshop voor paren om je relatie nieuw leven in te blazen

Workshop Relatie in de Lift

Samen de kwaliteit van je relatie verbeteren? In deze workshop ga je met andere stellen aan de slag om je relatie nieuw leven in te blazen. Inspanning, ontspanning en gesprekken wisselen elkaar af. Down to earth, positief en met een vleugje humor kom je tot nieuwe inzichten. Met waardevolle tips en energie keer je huiswaarts.

Workshop om samen met je partner te werken aan je relatie

Workshop RelatiePlus

De Workshop RelatiePlus is bedoeld voor stellen die onder begeleiding van een relatiecounsellor in privésessies hun relatie willen verbeteren. Het is een persoonlijke, praktische aanpak waarin jullie relatie centraal staat. Concrete oefeningen, handige tools en waardevolle relatietips laten je inzien hoe je je liefdesleven kunt beïnvloeden en wat voor enorme invloed dit heeft op je geluksgevoel.

Workshop om actief weer met elkaar in contact te komen

Workshop Relatie in Beweging

De workshop Relatie in Beweging is een positieve en actieve benadering om in een vastgelopen situatie weer contact te maken met jezelf en de ander. Je bereikt je relatiedoelen met sport als middel. Bewegen draagt namelijk bij aan een positief gevoel en bewegingscoaching draagt bij aan de kwaliteit van een relatie. Samen anders bewegen om opnieuw actief met elkaar in contact te komen.

Koekje erbij?