arrow_drop_up arrow_drop_down
Workshop 'APK voor je relatie'
12 augustus 2019 

Workshop 'APK voor je relatie'

APK voor je relatie

In de workshop ‘APK voor je relatie’ geven we jouw relatie de aandacht die het verdient en waardoor je weer in verbinding komt met elkaar.

Een dag waarin je op luchtige, maar treffende wijze, jouw relatie even op de brug zet voor inspectie. En met hoop (in een mooie toekomst), geloof (in elkaar) en liefde (voor elkaar) weer veilig verder rijdt.

De workshop ‘APK voor je relatie’ vindt plaats:

  • op vrijdagmiddag 30 augustus van 10:00-16:00 inclusief lunch
  • locatie in Nijmegen (of directe omgeving) nader te bepalen
  • met maximaal 10 deelnemers / dus 5 stellen

Wat maakt DEZE workshop SPECIAAL?

Deze workshop wordt gefilmd voor een nieuw tv programma van RTL4 / VRT waarin Philippe Geubels en Erik van Looy de liefdesrelatie van de Nederlander in beeld willen brengen. Zij zullen ook deelnemen aan de workshop.

Belangrijk te weten:

  • Humor voegt aan elke workshop en ook aan deze iets toe, maar nooit ten koste van anderen;
  • De workshop bedoeld is als APK (preventie) en niet therapeutisch (curatief);
  • Spannend is het voor iedereen. Dus een beetje onzeker zijn is natuurlijk ook je kwetsbaar opstellen. Ben ervan overtuigd dat dit gevoel al snel plaats maakt voor enthousiasme en ontspanning;
  • De activiteiten en werkvormen zijn op bovenstaande afgestemd;
  • Er hangt aan deze workshop geen prijskaartje, behalve inzet en commitment.

Het zal vooral een interactieve, positieve en constructieve workshop zijn, zoals ik ze – met of zonder camera – graag geef.

Waarom?

Omdat de relatie aandacht verdient, een relatie onderhouden gaat niet vanzelf. En wat voor jouw relatie goed is, weet je na deze APK. Met hoop, geloof en liefde kun je ermee aan de slag.

DOE JE MEE?

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met  mij op! VOL = VOL

anita@relatiezaak.nl | 06 465 919 48

Over de schrijver
Mijn naam is Anita Uittenbogaart. Ik ben eigenaar van RelatieZaak in Nijmegen en geregistreerd counselor bij het RBCZ en ABvC. Ik begeleid bij relatieproblemen en biedt hulp voor mensen die de kwaliteit van hun relatie willen verbeteren of zich afvragen of ze wel samen verder willen. Dankzij gesprekken kan ik stap voor stap helder krijgen wat er speelt, welke behoeften er zijn en wat je van je relatie verwacht. Wanneer communiceren een uitdaging is, breng ik de communicatie in jullie relatie op gang. Dit in een veilige setting waarin je jezelf open en eerlijk uit. Je treft een integere, spontane vrouw die communicatief vaardig is en haar vak goed verstaat. Ik weet hoofd- en bijzaken te scheiden en ik vind dat luisteren belangrijker is dan oordelen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?