arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Download Relatie-Wijzer

Relatie-Wijzer

Positieve relaties leveren veel op! Ze zijn een bron van energie, steun, plezier, welbevinden en persoonlijke groei. Een positieve relatie begint bij jezelf. Je hebt immers minder invloed op het gedrag van een ander dan op die van jezelf.

Hoe je eenvoudig aan een positieve relatie kunt werken vind je in onze Relatie-Wijzer jaarkalender.

  • elke maand waardevolle tips
  • eenvoudig en leuk omschreven
  • gegarandeerd positief effect
  • helemaal gratis en geen verplichtingen
Review Relatie-Wijzer Jolanda van Dieten

Jolanda van Dieten

Erg mooie kalender met mooie foto's. Bijzonder dat iedere maand zijn eigen verhaal heeft, relaterend naar namen van de bijbehorende goden. Iedere maand heeft inspirerende tips om bewust aan je relatie te werken. De moeite om deze kalender uit te printen en ergens in je huis te hangen als reminder en even stil te staan bij je relatie!

Review Relatie-Wijzer Marjan Glaab

Marjan Glaab

De Relatie-Wijzer is een mooi houvast voor de alledaagse dingen van het leven die zo belangrijk zijn voor een duurzame en liefde volle relatie. Het is mooi om een geheugensteuntje te hebben die de belangrijke facetten in het leven benadrukt. De Relatie-Wijzer geeft mij inpiratie om meer aandacht aan mijn relatie te schenken.

Review Relatie-Wijzer Thomas van Essen

Thomas van Essen

De Relatie-Wijzer is erg mooi vormgegeven, mooie foto's en veel leuke, concrete tips. Al lezende wordt je soms even ineens even heel bewust van je eigen gedrag. Wat dit voor een effect heeft op je partner en hoe dit in negatieve, maar veel meer nog in positieve zin effect heeft op je relatie!  Ik heb de Relatie-Wijzer uitgeprint en opgehangen.

De Relatie-Wijzer is nu gratis te downloaden!

Ik ben onder de indruk van de opzet, lay-out maar vooral de inhoud van de Relatie-Wijzer. Een aanrader om dit juist vaker te lezen en om vervolgens de “verhalen” en foto’s  bij je te laten inwerken.

Hans van Toor

Koekje erbij?