Over RelatieZaak in Nijmegen
Wij zijn RelatieZaak

Wij zijn RelatieZaak

Deskundige begeleiding bij Relatieproblemen en Scheiding 

Wij zijn RelatieZaak, het centrum voor relatie & gezin. Heb je een vraag op het gebied van je relatie, scheiding of nieuw samengesteld gezin, dan staat er een gespecialiseerd team voor jou klaar. Ons team bestaat uit een mediator, relatiecounsellor, bewegingscoach, echtscheidingsadvocaat, juridisch adviseur, makelaar en KIES-coaches. Onze efficiƫnte samenwerking zorgt ervoor dat wij adequaat en snel de juiste hulp bieden en de kosten laag kunnen houden. We hebben aandacht voor de zakelijke, praktische en de emotionele kant van jouw verhaal zodat je weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

RelatieZaak in beeld


Ons team

Anita Uittenbogaart eigenaar RelatieZaak

Anita

Uittenbogaart

Counsellor en KIES-Coach

Sacha Bucciarelli eigenaar RelatieZaak

Sacha

Bucciarelli

Mediator en Financieel Planner

Susan Weerd medewerker RelatieZaak

Susan

Weerd

KIES-Coach en Kindercoach

Maike Thijssen medewerker RelatieZaak

Maike

Thijssen

Echtscheidingsadvocaat

Jan Joosen medewerker RelatieZaak

Jan

Joosen

Bewegingscoach

Kim Bergmans medewerker RelatieZaak

Kim

Bergmans

Makelaar

Jeroen Aalders medewerker RelatieZaak

Jeroen

Aalders

Fiscaal Jurist

Meer rust en beter overleg

"Een snelle, goede en onpartijdige hulp bij het regelen van wat nodig is. We kunnen nu rustig en beter overleggen. Mocht het ooit weer nodig zijn dan weet ik waar ik terecht kan. Bedankt topper voor de goede nette afhandeling van mijn dossier."

Snelle, goede en onpartijdige hulp

Een tevreden klant

Meer rust en beter overleg

"Hoi Sacha, Ik wil je laten weten dat het op het moment best redelijk gaat bij ons. Er is meer rust waardoor beter overleg mogelijk is. De kinderen draaien er goed bij dus dat is fijn. Dat was zonder jou niet gelukt en daar ben ik echt dankbaar voor."

Meer rust en beter overleg mogelijk

Janneke B.

Concrete tools maken zaken duidelijk

"Waar het in het verleden uitliep op ruzie, onmacht, verdriet of onbegrip, maken we nu gebruik van de ervaring en tools om tot een positieve oplossing te komen waarbij we ons allebei goed voelen. We hebben weer liefde en geluk bij elkaar gevonden."

Concrete tools om je relatie te verbeteren

P & M

Onze diensten

 Breng je relatie, communicatie en de liefde weer in je relatie

Relatieproblemen

Wil je de kwaliteit van je relatie verbeteren of stel je jezelf de vraag of je nog wel samen verder wilt? Blijven de problemen zich opstapelen en blijven ruzies zich herhalen? Wordt alles een zware last? Wij helpen je, stap voor stap, om je relatie, de communicatie en de liefde weer terug te brengen.                                                                     

Belangrijke professionele hulp bij echtscheiding

Scheiding

Besloten om uit elkaar te gaan en te gaan scheiden? Verlang je naar een waardige weg om beiden individueel een volgende stap te kunnen zetten? Weet je niet waar te beginnen? Wij bieden professionele hulp bij het maken van belangrijke beslissingen en geven je emotioneel, financieel en juridisch inzicht.

Goede keuzes maken voor de kinderen bij scheiden en samengesteld gezin

Kind en gezin

Je hebt een gezin.... dat maakt de keuze om uit elkaar te gaan een stuk minder eenvoudig. Hoe maak je goede keuzes; zowel emotioneel als zakelijk? Wat is de wens van de kinderen? Welke verplichtingen heb je als ouder? Wat als er een nieuw samengesteld gezin is ontstaat? Wij creƫren duidelijkheid en zorgen voor rust.

Onze missie: deskundig, bezielend en relatiegericht

Voor het team RelatieZaak draagt de waarde van relaties enorm bij aan de kwaliteit van het leven, zingeving en geluk. Wij richten ons daarom met hart en ziel op de intermenselijke liefdesrelatie en de relaties die daar rechtstreeks mee verbonden zijn. Onze benadering is professioneel, persoonlijk gericht en passend bij jouw situatie. De interne kracht van ons team en onze missie om jou succesvol te helpen, zorgen ervoor dat je weer met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

Beroepscertificaten RelatieZaak
Koekje erbij?