arrow_drop_up arrow_drop_down
Over Anita Uittenbogaart

Over mij

Vertrouwen in de toekomst

Ik stel me graag aan je voor... Mijn naam is Anita Uittenbogaart. Ik ben moeder van drie kinderen en woon in Malden. Mens en relatie lopen als rode draad door mijn (werk)verleden. Ik heb diverse opleidingen doorlopen met als doel zelf intuïtief te groeien en mijn vak zo kundig mogelijk uit te oefenen. Daarnaast draagt levenservaring bij aan wie ik ben en hoe ik vormgeef aan mijn vak als counsellor en coach. Ik omschrijf mezelf als integer, empathisch en spontaan en ben er trots op me te hebben ontwikkeld tot een therapeut met een heldere kijk en brede blik.


Opleidingen: pabo/hogeschool Arnhem-Nijmegen, counselling/Stichting Counselling Nederland, lifecoaching/CIVAS, medische - en psychologische basiskennis (post hbo)/ NTI

Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd. Voor registratie RBCZ en lidmaatschap ABvC is periodieke (bij)scholing verplicht. Evenals een verplichte, jaarlijkse deelname aan intervisies en supervisies.

Mijn trots; RelatieZaak

Met RelatieZaak doe ik wat ik ├ęcht wil doen!

Als counsellor & coach help ik mensen het beste uit zichzelf en de situatie te halen. Ik doe dit met veel positieve energie en het vertrouwen dat het zetje in de rug het verschil kan maken. Het zetje waardoor jij weer vertrouwt op jezelf en weer regie durft te nemen over je eigen leven.

Omdat relaties enorm bijdragen aan de kwaliteit van leven, zingeving en geluk, richt ik me met RelatieZaak met hart en ziel op de intermenselijke liefdesrelatie en de relaties die daar rechtstreeks mee verbonden zijn. Mijn benadering is professioneel, persoonlijk gericht en passend bij jouw situatie.

Koekje erbij?