Individuele Counselling & Coaching

Zo kom je weer in balans!

De oplossing om een gewoonte of beleving te veranderen ligt soms dichtbij, maar toch kun je het als een te grote uitdaging ervaren zelf verandering teweeg te brengen. Wanneer je belemmeringen ervaart, helpt het belevingen samen met een counsellor in een nieuw perspectief te plaatsen. Gedurende enkele gesprekken sta je stil bij vraagstukken en gevoelens waardoor je de verandering in kunt zetten die meer levensgeluk creëert.

Wat doe ik als Relatiecounsellor en Coach?

Op zoek naar meer levensgeluk? 

Samen:

  • brengen we in kaart waar je tijd en energie in steekt;
  • inventariseren we wat dit oplevert;
  • ontdekken we wat je belemmert te vertrouwen op jezelf;
  • zoeken we naar wat je echt belangrijk vindt;
  • komen we tot een persoonlijk plan.

Daardoor creëer jij:

  • nieuwe inzichten en overzicht;
  • zelfkennis en zelfvertrouwen;
  • daadkracht om keuzes te maken voor jezelf;
  • een plan dat richting geeft;
  • een positieve houding naar je omgeving.

Welke weg leggen we samen af?

Na de vrijblijvende en kosteloze kennismaking starten we het traject dat is opgebouwd uit drie fasen: verhelderen, verkennen en oplossen. We maken een schatting van het beoogde aantal gesprekken. Jij hebt de regie en bepaalt, op basis van jouw behoeften en hulpvraag, in wezen zelf hoeveel gesprekken we voeren. Het traject wordt afgerond met een actieplan zodat je verandering realiseert.

Kosten en vergoedingen

Ik hecht waarde aan transparantie en werk met een vergoeding per uur. Dit tarief is gelijk of je alleen komt, samen met partner, familie of kinderen.

uurtarief is 95 euro (incl btw) / per uur

Ook voor telefonisch – of mailconsult geldt dit uurtarief waarbij je uiteraard alleen betaalt voor de tijd die daaraan besteed is.

Als counsellor ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC en geregistreerd bij de RBCZ. Als je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten vaak gedeeltelijk vergoed met een maximaal bedrag per dag (per sessie). De hoogte is afhankelijk van jouw aanvullende pakket. Informatie hierover kun je vinden op de Zorgwijzer. Om zeker te zijn van de eventuele vergoeding, adviseer ik je contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Vermeld daarbij het lidmaatschap ABvC en registratie RBCZ.

Gratis kennismaken

Ik nodig jou van harte uit om kennis te maken. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik naar wat de hulpvraag is en ervaar jij hoe het voelt met mij in gesprek te zijn. Vervolgens informeer ik jou over mijn werkwijze, praktische zaken, kosten en vergoedingen. Je neemt rustig de tijd om te overdenken of ik als counsellor met mijn werkwijze aansluit op jouw hulpvraag.

cliëntenstop

Bij gebrek aan ruime in de agenda is er een cliëntenstop. Lopende trajecten worden uiteraard gecontinueerd.

You have Successfully Subscribed!