arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis Relatietest

Ik heb de afgelopen jaren veel relaties een zetje in de goede richting gegeven en zou dat ook graag voor jullie doen. Aan de hand van een 30-tal vragen krijg ik een beeld van jullie relatie en geef ik je advies en wat praktische tips. De evaluatie van de test stuur ik je per e-mail toe. De relatietest en de evalutie per e-mail is geheel gratis!

Gratis relatietest met email evaluatie


Een leuke test. Ik was verbaast over de analyse die ik per mail ontving. De uitslag kwam zeer goed overeen met hoe ik in mijn relatie zit. Goede tips gekregen. Een aanrader om de test te maken!

Mirjam Budding

Hoe werkt het?

De relatietest gaat over communicatie, verbinding, intimiteit, zelfbeeld en omstandigheden.

Het maken van de Relatietest

De test bestaat uit ongeveer 30 vragen en duurt 5 tot 10 minuten. Je kunt de vragen eenvoudig beantwoorden door op een smiley te klikken. De relatietest kun je maken op je pc, labtop of telefoon. Mocht het nodig zijn, dan kun je hem tussendoor onderbreken en later weer verder gaan. Als de test klaar is gaan we aan de slag om deze te analyseren.

Voor een goed efficiƫnt en persoonlijk consult is een goede analyse nodig

De analyse van de Relatietest

De relatietest geeft geen algemene score. Ik kijk de test persoonlijk na en analyseer deze. Algemene, gemiddelde scores kunnen best handig zijn, maar om een persoonlijk advies te kunnen, heb ik een goede analyse nodig. 

De uitslag van de relatietest wordt per e-mail verzonden

Evaluatie Relatietest via e-mail

De uitslag van de test wordt door mij samengevat en deze stuur ik je per mail toe. Ik geeft je tips en advies hoe je een een aantal situaties zou kunnen verbeteren en zo een meer positieve relatie zou kunnen realiseren. Mocht je naar aanleiding van de e-mail nog vragen willen stellen of advies nodig hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Direct toegang tot onze Relatietest

Direct toegang tot gratis relatietest

Koekje erbij?